Raliul Aradului KIA, eveniment sustinut de Omniasig, Bergenbier si Romgaz

Raliul Aradului KIA este organizat de catre Club Sportiv AMC Racing, al carui promotor este campionul mondial de box Mihai Leu. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Cu ajutorul sprijinului primit din partea sponsorilor principali Omniasig, Bergenbier si Romgaz, Raliul Aradului KIA va avea parte de o editie aniversara, cu ocazia implinirii a zece ani.

 

Fii asigurat la Raliul Aradului KIA cu Ominasig!

 

Indiferent de ocazie, intotdeauna trebuie sa ai un plan de rezerva si sa te protejezi. De aceea, OMNIASIG Vienna Insurance Group are pregatite diferite pachete pentru diferite riscuri, perfecte pentru tine.

De la polite de asigurare locuinta si masina, pana la asigurari de sanatate, calatorii si accidente, Omniasig ofera o gama larga de servicii.

 

https://omniasig.ro

 

 

 

Racoreste-te cu Bergenbier la Raliul Aradului KIA!

Niciodata nu vom incuraja condusul sub influenta alcoolului. De aceea, invitam toti participantii la Raliul Aradului KIA sa se racoreasca cu un Bergenbier Fara Alcool in zilele calduroase ce urmeaza.

Prietenii stiu de ce.


https://bergenbier.ro

 

Ia-ti energia necesara de la Romgaz!

Cel mai mare producator de gaze naturale din Romania te asteapta la Raliul Aradului KIA, eveniment sustinut de catre sponsorii nostri fara de care organizarea nu ar fi fost posibila.

Romgaz este un sustinator impatimit al sportului romanesc. Alege sa-ti iei energia de la Romgaz!

Posted in Uncategorized.