Playboy România vă invită la Raliul Aradului Atrium Mall 2015

 playboy_logo_2598

Playboy România partener la Raliul Aradului Atrium Mall 2015.  Vetetele Playboy Adina Barbu și Lena Rozohneanu vă invită la Arad.

Playboy România este partener al ediției din acest an a Raliului Aradului și va fi reprezentat de vedetele Playboy, Adina Barbu (copertă Playboy octombrie 2014) și Lena Rohozneanu (copertă Playboy noiembrie 2013), care se vor implica atât  în programul evenimentului cât și în promovarea competiției.

Dacă ajungeți la Raliul Aradului între 7 și 9 mai, aveți mari șanse să întâlniti frumusețile Playboy, dar și faimoșii iepurași.

VLAD7202

“Nu am mai participat niciodată la o astfel de competiție și sunt foarte încântată că mi s-a oferit această șansă. Playboy România v-a pregatit niște surprize așa că vă aștept cu drag la Arad”, declară Adina Barbu.

 

VLAD7134

“ Îmi place foarte mult viteza și abia aștept să intru în cursă. Sper să fac schimb de locuri cu pilotul. Sunt pasionată de cursele de raliu și chiar aș vrea să-mi iau licența pentru a putea intra în competițiile profesioniste. Numai bine, la Raliul Aradului mă pot antrena cu cei mai buni. Oricum, vara asta vreau să-mi iau și permis pentru motor”, spune Lena Rohozneanu.

 

“Sunt încântat de această colaborare cu Playboy România. Un pilot de raliu nu își lasă niciodată mașina pe mâna altcuiva. De data aceasta s-ar putea să cedăm în fața fetelor de la Playboy.

Sunt mândru și mă bucur că Raliul Aradului a mai făcut un pas înainte. Avem și anul acesta piloți străini la start. Muncim și sperăm să ne atingem obiectivul, acela de a deveni într-o zi etapă în Campionatul Mondial de Raliuri”,  declară Mihai Leu.
În perioada 7-9 mai, Aradul va găzdui cea de-a șaptea ediție a Raliului Aradului, una dintre cele mai importante competiții de profil din Europa. Organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS) şi avându-l ca promotor pe campionul naţional la raliuri Mihai Leu, Raliul Aradului face parte din ”European Rally Trophy” care se află sub patronajul Federației Internaționale de Autromobilism.

VLAD7271

Raliul Aradului va avea la start 38 de echipaje atât din țară, cât și din străinătate. Suprafața de desfășurare a competiţiei este, precum la ediţiile antrerioare, 94,26% macadam, respectiv 5,74% asfalt, pentru proba superspecială care va deschide raliul, programată  în centrul Aradului, pe 8 mai de la ora 20:00. Lungimea totală a raliului este de 542,33 km, numărul de probe speciale fiind 11, iar lungimea totală a probelor speciale este de 150,29 km.

 

Pentru mai multe poze cu vedeta Playboy Adina Barbu click aici www.playboy.ro

Pentru mai multe poze cu vedeta Playboy Lena Rohozneanu click aici www.playboy.ro

Credit foto: Vlad Chirea

Posted in Uncategorized.