63 echipaje inscrise la Raliul Aradului KIA

63 de echipaje s-au inscris la Raliul Aradului KIA, competitie ce urmeaza a se desfasura saptamana viitoare.

Lista de inscrieri a echipajelor este disponibila pe Panoul de Afisaj, acolo unde vor fi publicate si documentele din timpul competitiei.

 

Scurt sumar al programului competitiei

 

Miercuri vor incepe verificarile administrative si recunoasterile probelor. De asemenea, Conferinta de Presa initiala va avea loc la ora 14:00.

Joi va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului. Prezentarea echipajelor si sesiunea de autografe va avea loc in fata Primariei Arad, incepand cu ora 20:00.

Vineri dimineata echipajele vor participa la Shakedown alaturi de diferiti invitati, urmand ca dupa-masa sa ia startul pe primele probe speciale: Frumuseni 1, Sistarovat 1, Frumuseni 2. Vineri seara va avea loc Superspeciala 4 Arad, proba din centrul orasului, in fata Primariei Arad.

Sambata va fi a doua zi de concurs, urmand ca echipajele sa ia startul pe urmatoarele probe: Conop, Nadas, Sistarovat. Primele trei echipaje vor lua parte la o scurta ceremonie de premiere la ora 18:15, urmand ca festivitatea de premiere a tuturor concurentilor sa aiba loc la ora 21:30 pe podiumul din fata Primariei Arad.

Puteti gasi programul complet al competitiei aici.

 

Parteneri si sponsori

Raliul Aradului KIA 2018 este organizat de catre Asociatia Club Sportiv AMC Racing (promotor Mihai Leu), sub egida Federatiei Romane de Autoturism Sportiv, in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad si a Consiliului Judetean Arad.

Multumim in acelasi timp sponsorilor principali ai evenimentului, fara al carui ajutor evenimentul nu ar fi fost posibil: KIA, Omniasig, Bergenbier Fara Alcool si RomGaz.

Parteneri media: KissFM, Zile si Nopti, AltfelRallyMax

Sponsori si parteneri in organizare: Best Western Central Hotel, Centrul Cultural Judetean Arad, Centrul Municipal de Cultura Arad, Selin’s

Posted in Uncategorized.